Welkom bij de2wieler dealer van Gazelle, Giant, Bsp, Puch, Bakfiets.nl en Qwic

Holleweg 26, 3905 LG Veenendaal | 0318-307812 | info@de2wieler.nl

  • De2Wieler, nieuw in Veenendaal

    wij zijn dealer van meerdere topmerken

  • Zorgeloos onderweg

    wij staan altijd voor u klaar

  • De nieuwste modellen

    kom ze bekijken in onze showroom

Service

UQ6A0225Advies:

Voor een goede fiets in de juiste maat bent U bij de2wieler aan het juiste adres. Wij werken met hoogwaardige fietsmerken die wij volledig op maat en op wens van de klant kunnen afleveren. Enkele voorbeelden zijn Gazelle, Giant, Bsp en Bakfiets.nl. Verder hebben we ook mountainbikes en racefietsen van Giant. In ieder segment hebben we een ruime keuze.

Verzekering:

Wilt u uw nieuwe fiets laten verzekeren? Dat kunt u snel en voordelig regelen bij De 2wieler. Wij bieden voordelige verzekeringen van ENRA. De details vertellen we u graag in de winkel.

Verzekeringen voor nieuwe én gebruikte fietsen tegen nieuwwaarde c.q. aanschafwaarde. Dekking mogelijk tegen diefstal en elke andere vorm van schade, ongeacht het ontstaan. Scherpe tarieven! Enige voorwaarde: een ART goedgekeurd veiligheidsslot

Garantie:

Op nieuwe fietsen geven wij volledige fabrieksgarantie. Op gebruikte fietsen boven €250 geven wij 3 maanden Bovag-garantie en op reparaties geven wij ook 3 maanden Bovag-garantie.

UQ6A0232Reparaties:

Bij de2wieler kunt u ook terecht voor alle onderhoud en reparaties aan uw (elektrische) fiets. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Wij beschikken over een werkplaats waar alle reparaties vakkundig uitgevoerd worden. Van kinderfiets tot racefiets, elke fiets is welkom.

Kleine reparaties zijn vaak al klaar terwijl u wacht, net zoals de eerste beurt. Voor grotere reparaties of een grondige onderhoudsbeurt etc. kunt u een afspraak maken.

Haal- en brengservice:

Is het niet mogelijk om zelf uw fiets te brengen door te weinig tijd of een andere oorzaak? Geen probleem, de2wieler biedt een haal-en brengservice aan al haar klanten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Leenfiets:

Als u uw fiets ter reparatie brengt, maar hem eigenlijk niet kunt missen, hebben wij een gratis leenfiets voor u! Heeft u een elektrische fiets? Belt u ons dan even of er een elektrische leenfiets beschikbaar is om teleurstelling te voorkomen.

De2Wieler

Holleweg 26
3905 LG Veenendaal

Tel: 0318 - 307812
E-mail: info@de2wieler.nl

Volg ons ook op Facebook

Openingstijden

maandag gesloten

dinsdag 09.00 - 18.00 uur

woensdag 09.00 - 18.00 uur

donderdag 09.00 - 18.00 uur

vrijdag 09.00 - 20.00 uur

zaterdag 09.00 - 17.00 uur

zondag Gesloten

Over ons

Wij zijn een full-service fietsenwinkel van 300m2 aan de Holleweg 26 in Veenendaal. U kunt bij ons terecht voor een zorgvuldig geselecteerd assortiment A-merk fietsen. Verder zijn wij gespecialiseerd in het sportieve segment zoals hybride-, atb- en racefietsen. Ook kinderfietsen en Bakfietsen kunnen wij leveren.

© Copyright 2023 - De2Wieler Veenendaal